Chomutovská kukačka v politice se jmenuje Petr Troníček

Bývalé stranické špičky ČSSD, které se snaží převrátit Hamáčkům děravý kabát, který byl po vládě s hnutím ANO totálním debaklem, nemají ve volbách téměř žádné ambice ani pod novým kožíškem, který se jmenuje „Sociální demokracie“. V Chomutově socialisté ani nepostavili vlastní kandidátku, ale i přes to jeden sociální demokrat dokonale obalamutil voliče a po zádech nezávislých kandidátů se propasíroval do zastupitelstva města.

Mnohé stranické kádry sociálních demokratů se v komunálních volbách skrývají pod různými značkami.

Stydí se snad kandidovat za politickou stranu, kterou oficiálně vymění za jinou politickou značku, ve které se jen ubytují jako kukačky, aby skryly pravou identitu ?

Petr Troníček je zastupitelem města Chomutova, který kandidoval  pod názvem „CHOMUTOVSKÁ KOALICE“ , ale do zastupitelstva města ho voliči nezvolili. Troníček se do zastupitelstva města Chomutova po volební propadáku z druhého místa dostal, teprve po odstoupení Jana Smítky, který ho původně ze třetího místa odsunul mimo zastupitelstvo.

Ale Socialista Troníček se na oko tváří jako nezávislý kandidát, protože svou pravou politickou tvář na stránkách města Chomutova nezveřejnil. Na serveru volby.cz už zatajit svou pravou politickou příslušnost  Troníček nemohl, protože by přímo lhal a navíc je funkcionářem Ústecké Sociální demokracie, kde působí jako politik ve funkci tajemníka.

 

Taková politická prezentace by se už dala kvalifikovat jako jasný podvod na voliče.

Asi nejhorší na politikovi Troníčkovi je to, že ani na vlastním oficiálním politickém profilu nepřiznává svou skutečnou „politickou identitu“ a tváří se jako nezávislý kandidát.  Navíc pozice tajemníků byla vždy u socialistů placená, takže Troniček  není jen straník, ale funkcionář.


Kandidátní listina: CHOMUTOVSKÁ KOALICE

Kandidátní listina CHOMUTOVSKÁ KOALICE

Kandidát Navrh
strana
Politická
příslušnost
Povolání Bydliště hlasy Mandát
poř.
číslo
příjmení, jméno, tituly věk abs. v %
1 Richter Jiří Bc. 25 NK BEZPP státní zaměstnanec Chomutov 768 3,51 1 *
2 Troníček Petr Bc. 28 NK SOCDEM ekonom Chomutov 728 3,33 1 bez mandátu
3 Smítka Jan Ing. 26 NK BEZPP dopravní inženýr Chomutov 758 3,46 2 *rezignoval

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email