Primátor Hrabáč žije v luxusním domu za několik miliónů. který mu nepatří

Ví občané Chomutova, že jejich primátor bydlí v domě, který  mu nepatří, a je soukromým majetkem někoho jiného?

Soukromé firmy mohou být nositelem živnosti, ale také mohou posloužit jako „mrtvá schránka“ pro uložení majetku pro někoho, kdo nemůže takové břímě aktuálně unést.

Okolo primátora Hrabáče (ANO) se točí mnoho příběhů, které se přinejmenším zcela odlišují od běžného normálu. Obzvlášť majetkové záležitosti od nástupu politika Hrabáče do křesla primátora Chomutova, který má v gesci mimo jiné majetek města Chomutova jsou přinejmenším jako se zakázané knihovny. Ale politik má být pro občany a veřejnost čitelný, transparentní a zcela otevřený, aby nebylo nejmenších pochyb o tom, že jeho úmysly jsou pro občany ty nejlepší.

Jedno z mnoha tajemství je rozkrytí majetkové struktury místa, kde politik Hrabáč žije se svou rodinou.  Po upozornění redakce bylo poukázáno nejen na luxusní vozidlo manželky politika Hrabáče, která je na údajně mateřské dovolené. Podle informace, kterou redakce obdržela není majitelem vozidla soukromá osoba. ale známá chomutovská firma, která je aktivně účastní veřejných zakázek na majetku města Chomutov. Náhoda může být vždy na místě, ale kdy náhody přibývají, tak přibývají i pochybnosti.


KAM ZMIZELY SKÚTRY VODNÍCH ZÁCHRANÁČŮ Z KAMENČÁKU?  TO DOBŘE VÍ PRIMÁTOR HRABÁČ Z HNUTÍ ANO, KTERÝ PODEPSAL SMLOUVU O JEJICH PRODEJI.

V minulosti se mnoho lidi už nepříjemně pobavilo prodejem vodních skútrů, které skončili v rukou soukromé firmy za zlomek jejich původní ceny. V tomto případě byl opět Hrabáč úplně náhodou podepsán pod kupní smlouvou, která nejen že připravila záchranáře působící na Kamencovém jezeře o prostředky účinné při záchraně lidských životů, ale posunula městský majetek v bezvadném stavu za pochybných podmínek do rukou nenechavých soukromníků, kteří si rádi ukousnou z městského majetku, hlavně když se jim to vyplatí. Nikdo si z celého Chomutova nemyslí, že by si snad soukromník koupil za své peníze něco špatného jen proto, že si to nějaký politik přeje.


Chomutovských náhod stále přibývá.

Napojení Hrabáče na firmy, které postavily dům, kde Hrabáč bydlí redakce aktuálně prověřuje z veřejných zdrojů.

Vyjádření nebo odpovědi na palčivé otázky, které by jistě občany Chomutova velice zajímaly redakce bohužel nemá, protože primátor Hrabáč z „protikorupčního hnutí ANO“ na dotazy vůbec neodpovídá.

Zajímavým faktem je také ta skutečnost, že firma vlastnící dům, kde politic bydlí byla založena se základním jměním pouhých deset tisíc korun v roce 2015. Paradoxně případným prodejem firmy na nového vlastníka může být jednatelem například politik, který z nějakého důvodu nechtěl nebo nemohl být vlastníkem v současní době.

Existují i spekulace. Protože Hrabáč je právník, tak stačí prodat jen firmu a dům je automaticky v kapse kupujícího, nebo už taková smlouva může být dávnou připravena a podepsána v notářské , či soukromé úschově a stačí jen dokument poslat na katastr nemovitostí a do třiceti dnů se jen změní v kolonce majitel příslušný údaj a vesele se jede dál.

Navíc takové chování není podle českého práva nezákonné, ale jen nemravné a společensky nepřijatelné pro veřejně činné osoby. Stačí, když se politikovi podaří vše ututlat. Hlavně před volbami, aby lidé na vše zapomněli a nic nebránilo ve volbách přesvědčit občany o tom, že Hrabáč je ten poctivý a správný, koho budou opět volit.

Takový hlas ve volbách  nepropadne hloupým občanům , ale rovnou dalším v řadě z mnoha pekelných skandálů, které je budou čekat v podobě jejich obelhávání nebo „odklánění po česku“.

Redakce má k dispozici veškeré dokumenty, které dokazují tvrzení uvedená v článku. Primátor Hrabáč dlouhodobě neodpovídá na dotazy, které zajímají občany Chomutova.

 

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email