Manželka primátora Hrabáče jezdí luxusním vozem za několik miliónů

Okolo primátora Hrabáče (ANO) se stále točí mnoho příběhů odlišujících se od běžného normálu, neřkuli nemají daleko k náhodám, které mohou připomínat pohádkové příběhy, nebo se blíží k tragikomedii?

O hroší kůži politiků mnozí už dávno ví, ale majetkové záležitosti od nástupu politika Hrabáče do křesla primátora Chomutova, který má v gesci mimo jiné majetek města Chomutov jsou přinejmenším jako z přísně utajované knihovny. „Když se daří, tak se daří.“

Redakce obdržela upozornění na luxusní vozidlo manželky politika Hrabáče. Ta byly v době pořízení fotografií na mateřské dovolené a brala státní příspěvek. Podle informace, kterou redakce obdržela, ale majitelem vozidla není nikdo z Hrabáčů, ale známá chomutovská firma, která se aktivně a velice úspěšně účastní veřejných zakázek na majetku města Chomutov, kde získává tučné zakázky v miliónových částkách v veřejných peněz.

Náhody, luxusní auta a excelentní majetkové záležitosti se kolem Hrabáčů množí jako houby po dešti. Kdy došlo k mávnutí pomyslné kouzelnické hůlky, která dala věci do pohybu? Nebylo to náhodou po vstupu Hrabáče do politiky?

Vozidlo s manželkou politika je v Chomutově běžně k vidění. Každý ví, že je užívá pravidelně a často jezdí po Chomutově a parkuje v centru města, všem na odiv.

O to více jsou zajímavé vazby na veřejné zakázky v agendách, kde Hrabáč vystupuje jako veřejná osoba a politik, který má tato portfolia v gesci a přímo se podílí se na rozdělování veřejných zakázek. Souvisí to snad nějak, nebo je to další z desátek náhod s kouzelnou hůlkou?

Firma zřízená za účelem tvoření zisku nemůže vozidlo jen tak někomu věnovat zadarmo, ale když se chce, tak všechno jde, třeba i charita pro bohaté.

Jaký je vztah mezi bydlením v cizím domě, luxusními vozidly za milióny a veřejnými zakázkami, které mají často společné známé, bude otázkou pro další zjišťování velmi zajímavých okolností a náhod, které raketově daly příležitost k pohádkovému zbohatnutí ve velmi krátké době.

Už v minulosti naše redakce zjistila a má k dispozici kupní smlouvy, kde velmi výhodně firma z Chomutova  nakoupila hned tři vodní skútry, které byly vodním záchranářům bez náhrady prodány za aktivního přispění primátora Hrabáče, tak říkajíc pod cenou. Ale tam, kde úřadovala kouzelnická hůlka je dnes jistě, že toho bylo mnohem víc.

Náš zdroj šel tak daleko, že musíme přibrzdit a všechna další tvrzení opatřit nezvratné důkazy, protože to bude ještě zajímavější asi nejen pro čtenáře.

„ Co je na tom pravdy, že má primátor Hrabáč milenku?,“

to se dozvíte příště, uvedl náš zdroj redakci…

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email