Pohádkový safari expres je připraven pro návštěvníky Zoo parku

Chomutovský zoopark opět nabízí zážitkové projížďky, které jsou velkou atrakcí pro návštěvníky. Tento pátek a sobotu budou k dispozici dvě oblíbené trasy: terénní Safari Expres a vláček Amálka.

Chomutovský zoopark je jedním z nejvýznamnějších zoologických parků v České republice. Nachází se ve městě Chomutov a nabízí návštěvníkům možnost vidět širokou škálu zvířat v přirozeném prostředí a zároveň si užít různé aktivity a zážitkové projížďky.

Zážitkové projížďky

Chomutovský zoopark pravidelně pořádá zážitkové projížďky, které jsou velmi oblíbené mezi návštěvníky všech věkových kategorií. Letos se návštěvníci mohou těšit na dvě hlavní atrakce: terénní Safari Expres a vláček Amálka.

  • Safari Expres:
    • První jízda: 13:00
    • Další jízdy: každou hodinu až do 20:00
  • Vláček Amálka:
    • První jízda: 13:30
    • Další jízdy: každou hodinu až do 19:30

Vstupenky a ceny

Jízdenky na zážitkové projížďky stojí 200 Kč pro dospělé a 150 Kč pro děti. Tyto jízdenky zároveň platí jako vstupenka do zooparku, takže návštěvníci mohou spojit projížďku s prohlídkou celého areálu. Vstupenky je možné zakoupit online na webových stránkách zooparku nebo přímo na pokladnách.

Důležité informace

Zoopark doporučuje návštěvníkům dodržet rezervovaný čas projížďky a přijít na místo odjezdu o něco dříve. Tím se zajistí hladký průběh všech jízd a spokojenost návštěvníků.

Chomutovský zoopark je skvělým místem pro rodinný výlet, kde si můžete užít nejen prohlídku zvířat, ale také různé zážitkové aktivity.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email