Klášterečtí hasiči mají díky Ústeckému kraji nové obleky a přilby

Stejně jako loni, kdy se díky dotaci z Ústeckého kraje pořídil nový člun, jsme byli letos opět úspěšní v žádosti o dotaci, tentokrát na dovybavení jednotky zásahovými prostředky. Díky podpoře z Ústeckého kraje ve výši 150 tisíc korun se tak podařilo pořídit 6 zásahových obleků a 4 zásahové přilby.

Klášterečtí hasiči jsou jednotka hasičského sboru působící v Klášterci nad Ohří, městě v Ústeckém kraji v České republice. Tato jednotka se věnuje nejen hašení požárů, ale také poskytování první pomoci, záchraně při dopravních nehodách a dalších mimořádných událostech. Klášterečtí hasiči se také účastní různých preventivních akcí a školení pro veřejnost, aby zvýšili povědomí o požární bezpečnosti.

Hasičský sbor v Klášterci nad Ohří je důležitou součástí integrovaného záchranného systému České republiky a jeho členové jsou často dobrovolníci, kteří se snaží pomáhat své komunitě. Pokud máte konkrétní dotaz týkající se kláštereckých hasičů, například jejich historie, nedávných zásahů nebo plánovaných akcí, mohu se pokusit zjistit více informací.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email