Exprimátor Černý kandiduje do kraje za prolezlý STAN kauzou Dozimetr

Dan Černý byl v roce 2014 zvolen primátorem Chomutova dnes kandiduje do kraje za „DOZIMETRÁKY“ prolezlé hnutí STAN, což vyvolává opět určité kontroverze a očekávání stejně jako po jeho nástupu do funkce se sám začal prezentovat jako „investigativní primátor“, který se zaměřoval na odhalování potenciálních nesrovnalostí a korupce v městské správě. Jeho přístup se lišil od tradičních rolí politiků, protože tvrdil, že se snažil „hledat špínu“, kterou asi už konečně našel v korupci prolezlém hnutí STAN.

Pro svérázný přístup k funkci primátora byl Černý často kritizován některými politickými oponenty. Ti ho vnímali jako konfliktního nebo příliš zaměřeného na vyhledávání problémů namísto řešení potřebných záležitostí města. Na druhé straně měl své příznivce, kteří oceňovali jeho snahu o transparentnost a boj proti korupci.

Dan Černý tímto způsobem řízení a prezentace nepochybně zanechal specifickou stopu v politickém životě Chomutova a vzbudil mnoho diskuzí o tom, jak by měla vypadat funkce primátora ve vztahu k dohledu nad správou města.

Pravda je ale jiná.
  • Již po svém zvolení obratem podepsal smlouvy na poradce s lidmi kolem sebe – Koranda, Kvasnovská, Štefánek v celkové výši cca 140.000  Kč měsíčně . Náplň jejich práce byla minimální  jako kontrola dlažby ve městě , příprava nove organizace Rekult z.s., atd.
  • Dva roky dělal předsedu představenstva Chomutovské bytové a.s. Za tu dobu nepodal jediný podnět, že se děje něco nekalého. a to měl příležitost.
  • Koranda například fakturoval několik desítek tisíc za práce ohledně příprav Rekultu, kde poté chtěl dělat ředitele. Do nové organizace Rekult chtěl pan Černý, p. Bystroň a další z PRO Chomutov ročně desítky milionů korun.
Přesně kvůli tomu se za pomoci  KSČM rozpadla koalice a politik Černý byl odvolán.
Dnes říká, že to bylo kvůli výběrovém řízení  na správce Chomutovské bytové.  Jenže pan exprimátor v té době chtěl vyhandlovat místo ředitele (v té době ho dělal p.Schindler za podporu pana Korandy jako ředitele firmy Rekult) Když se mu to nepovedlo, šel dál.
Smlouva na správu měla končit v roce 2018, ale to už  Černý dávno primátorem nebyl. Nic méně byl pozván na otvírání obálek, ale paradoxně se neúčastnil. Možná věděl proč?
Dnes vypráví zrcadlově čistý Černý, že upozorňoval na problémy, ale nikdy nepodal jediný podnět.

Je Černý tak křišťálově čistý nebo ne?

Pan Koranda dnes dělá asistenta dalšímu křišťálově čistému senátorovi Rabasovi. O kterém nebylo 5 let ani vidu, ani slechu.
Najednou město muselo rychle vykoupit pozemky v Zooparku, které Rabas a jeho společníci získali dříve za hubičku. Některé souvislosti jsou nejen zarážející, ale zapáchají spíš klientelismem, než transparentností, o kterou se řada pokrytců a lhářů z hnutí STAN opírá.

VÍTE, KDO V ROCE 2014 FINANCOVAL V CHOMUTOVĚ

EXPRIMÁTOROVI ČERNÉMU POLITICKOU KAMPAŇ

ŽE NE, TAK TO SE O PANU ČÍSTÉM DOZVÍTE PŘÍŠTĚ.


I taková  je pravda o skupině okolo Černého. Jak je vidět Starostové  a nezávislý se neštítí snad vůbec ničeho. Dan Černý, exprimátor Chomutova, byl zvolen primátorem v roce 2014 jako nezávislý kandidát s podporou hnutí PRO Chomutov, které prezentuje přílepky opět na půdorysu několika vládních stran. Ty dnes v přímém přenosu devastují českou ekonomiku, průmysl, podnikatelské prostředí, ožebračují a zadlužují všechny občany české republiky. (TOP 09, KdU-ČSL, PIRÁTI). Je to tak, Černý kandiduje v krajských volbách za „DOZIMETRÁKY“ prolezlé hnutím STAN.
Podobnou rétoriku pokrytců a populistů, bez konkrétních skutků dnes předvádí v chomutovském zastupitelstvu současní zvolení činovníci, kteří populisticky popisují nekalé praktiky se znalostí detailů, ale nikdy oficiálně nepodali  jediné trestní oznámení, aby z korupcí pohnuli. Výsledkem je současný rozval důvěry v politiku v Chomutově, včele s korupční kauzou, která aktuálně otřásá Chomutovem a celou Českou republikou.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.