Jak chomutovská kukačka v politice přišla k mandátu zastupitele

Petr Troníček je zastupitelem města Chomutova, který kandidoval  pod názvem „CHOMUTOVSKÁ KOALICE“ , ale do zastupitelstva města ho voliči nezvolili. Troníček se do zastupitelstva města Chomutova po volební propadáku z druhého místa dostal, teprve po odstoupení Jana Smítky, který ho původně ze třetího místa odsunul mimo zastupitelstvo.

Ale sociální demokrat Troníček se na oko tváří jako nezávislý kandidát, protože svou pravou politickou tvář na stránkách města Chomutova nezveřejnil. Na serveru volby.cz už zatajit svou pravou politickou identitu Troníček nemohl, protože by přímo lhal a navíc je funkcionářem Ústecké Sociální demokracie, kde působí jako politik ve funkci tajemníka.

Aby toho nebylo málo, tak Troníček údajně kvůli tomu, aby Smítka odstoupil a připadl mandát zastupitele jemu, tak vyhrožoval, že přijdou o politickou značku „Chomutovská koalice“.

„Je to bohužel pravda, pan Troníček mě se svými praktikami a vyhrožováním překvapil, dlouho jsem o tom nechtěl mluvit. Bude lepší, aby občané věděli, pod jakou přetvářkou a falešnou maskou pana Troníčka lidé vidí a kdo ve skutečnosti je,“ uvedl Matěj Drbohlav (PRO).

Co bude dělat dál Troníček, koho bude špinit, a komu skákat šipky do trenek, když o hnutí ANO si dnes otírá boty a ještě nedávno všech ochotně pochleboval?

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.