Vyjádření Ivany Turkové k článku „Jak rozjet Ústecký kraj? Chceme pro něj Marshallův plán, říká lídr Pirátů“

„Jako specialistka na sociální témata a ekonomiku za stranu PRO bych chtěla vyjádřit svůj názor na ambiciózní návrh Marshallova plánu pro Ústecký kraj, který v současnosti prezentuje lídr Pirátů Vít Rous. Je pozitivní, že se v debatě o budoucnosti našeho kraje objevují konkrétní a odvážné návrhy. Ústecký kraj skutečně potřebuje revitalizaci a efektivní strategii, která přinese konkrétní a pozitivní změny.

Naše strana PRO plně podporuje myšlenku, že regionální politika by měla být dynamická a reflektovat skutečné potřeby obyvatel. Naše cíle jsou však jasně definovány a zaměřují se na konkrétní oblasti, které vyžadují okamžitou pozornost, jako je zlepšení infrastruktury, podpora místního podnikání, zajištění dostupnosti kvalitních veřejných služeb, bezpečnost a ochrana životního prostředí. Zcela zásadní je pro náš kraj, aby byl okamžitě zastaven přísun nových čerpatelů dávek zvyšující kriminalitu a nezaměstnanost v našem regionu, včetně okamžitého řešení vyloučených lokalit.

Zastáváme názor, že jakékoli investice a dotace musí být využity maximálně efektivně a transparentně. Je nezbytné zajistit, že podpora nebude směřována pouze k velkým projektům a podnikatelům, ale že budou rovněž podpořeny menší a střední podniky, které jsou klíčové pro místní ekonomiku. Transparentnost a odpovědnost v řízení veřejných prostředků jsou pro nás zásadními hodnotami. Věříme, že je důležité, aby veškeré plány a projekty byly dobře promyšlené a měly jasně definovaná kritéria úspěchu, která zajistí, že přinesou reálný prospěch všem obyvatelům našeho kraje.

Z pohledu strany PRO je rovněž důležité zaměřit se na dlouhodobé cíle a vyhnout se pouze kosmetickým změnám, které nepřinesou skutečné zlepšení. Konstruktivní diskuse a spolupráce mezi různými politickými stranami a aktéry jsou klíčové pro dosažení skutečného pokroku a zlepšení života v našem regionu.

Naše strana PRO se zavazuje k tomu, že bude pokračovat v úsilí o rozvoj Ústeckého kraje s ohledem na transparentnost, efektivitu a dlouhodobé cíle. Jsme připraveni pracovat na konkrétních řešeních, která přinesou skutečné a pozitivní změny pro všechny obyvatele našeho kraje.“

 

Ivana Turková, specialistka na sociální témata a ekonomiku za stranu PRO

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email

Top

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.