Jirkov osadí dopravní zrcadla zatím do šesti vytipovaných ulic

Na základě poznatků občanů označila radnice při nedávné kontrole dopravního značení místa, kde je špatný výjezd, zejména na hlavní komunikaci. Město sem objednalo šest velkých zrcadel (viz snímky ulic).

Občané v Jirkově si stěžovali na nepřehledné křižovatky v Jirkově. Radnice na tyto podněty občanů reaguje a instaluje nová dopravní zrcadla na šesti kritických místech. Tato opatření mají zlepšit bezpečnost a přehlednost na frekventovaných křižovatkách.

Město Jirkov se rozhodlo zvýšit bezpečnost na silnicích instalací nových dopravních zrcadel. Na základě podnětů občanů a kontrol radnice vytipovala místa s problematickým výjezdem na hlavní komunikace. Na tato místa bylo objednáno šest velkých zrcadel.

„Víme i o několika dalších místech, kde je to nutné, a pracujeme na tom. Věřím, že především řidiči tyto změny uvítají,“ uvedl místostarosta Jirkova Josef Šebek na sociální síti Facebook.
Místostarosta Šebek stojí na mnoha vyřešenými problémy, které práce komunálního politika obnáší. Je k dispozici pro lidi prakticky stále.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email