V zooparku po roce opět zážitkové projížďky “ Pohádkové safari“

 
Zapište si do kalendářů pátek 19. a sobotu 20. července. Nebo ještě lépe – zamluvte si hned konkrétní čas a místo! Rezervace jsme spustili zde – https://bit.ly/3RPp4um
Ve výpravách skrze pohádková stanoviště se budou pravidelně střídat Safari Expres a vláček Amálka. Návštěvníci si tak mohou zarezervováním konkrétního času zároveň vybrat soupravu, která je poveze.
 
Začínat bude terénní Safari Expres první jízdou ve 13 hodin a poté bude vyjíždět vždy v celou hodinu až do osmi večer. Od 13.30 pak vždy po hodině vyrazí na stejnou trasu zoovláček, až do poslední jízdy v 19.30 hodin.

Jízdné jsme zachovali stejné jako v minulých letech, tedy 200 Kč za dospělého a 150 Kč za dítě. Jízdenky si již můžete koupit online přes naše webové stránky nebo přímo na pokladnách. Platí zároveň jako vstupenka do zooparku v daný den, takže je možné výlet spojit s procházkou po areálu.

Je ale důležité dodržet zarezervovaný čas a na místo odjezdu přijít nejlépe o chvíli dopředu, protože souprava vzhledem k navazujícím jízdám nemůže na nikoho čekat

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email