Destinační agentura Krušnohoří spustila novou aplikaci

Krušné hory – Na sklonku léta naplnila Destinační agentura Krušnohoří jeden z hlavních cílů pro letošní rok v oblasti rozvoje turistické navigace v území. Její webové stránky, které poskytují informační servis pro všechny turisty pohybující se v Krušných horách, nyní naleznete i jako aplikaci dostupnou v Google Play a App Store.

Aplikace je ke stažení zdarma. „Naším cílem je, aby díky této aplikaci nalezli všichni návštěvníci Krušných hor veškeré informace o destinaci – například výlety, turistické cíle, služby, akce pořádané v území a podobně – na jednom místě, stažené ve svém chytrém mobilním telefonu,“ uvedl ředitel agentury Štěpán Javůrek.

Destinační agentura Krušnohoří byla založena společnou iniciativou Ústeckého a Karlovarského kraje. Svou činnost zahájila v únoru loňského roku a mezi její hlavní cíle patří udržitelný rozvoj turistického ruchu v Krušných horách a blízkém okolí. Za tímto účelem se snaží propojovat místní obyvatele, podnikatele, turisty, zkrátka všechny, kteří mají Krušné hory rádi a záleží jim na jejich budoucnosti. Ředitelem agentury je Štěpán Javůrek, jehož mnozí znají také jako úspěšného regionálního spisovatele.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email