Do Kovářské v Krušných horách se vrací Festival dobré nálady

Česko – německý festival dobré nálady se vrací do Kovářské v Krušných horách na svůj druhý ročník, který proběhne 12.–13. října 2024. Hlavní myšlenkou festivalu je inspirovat k aktivitám pro dobrou pohodu. Je to ale také místo pro setkávání s příjemnou atmosféru v budově bývalé továrny na zpracování ryb na Kovářské. Program je určen českým i německým účastníkům, s českými i německými lektory.

Na co se těšit? Na programu jsou dva malířské workshopy, ukázka koučinku pro ty, kdo chtějí v životě činit lepší rozhodnutí, přednáška o tom, jak si zlepšit kvalitu spánku, česko-německé divadelní představení Gefühl und Cit, hra na bubny nebo třeba workshop Lesní wellness. Kromě toho je na zahradě a v prostorách Krušnohorského Poutníka, kde se akce v Kovářské koná, připraven bohatý doprovodný program: řezbářství, kreativní dílna z odřezků a přírodnin, čajování, barter vzájemné pomoci, zkrášlovací fotokoutek Příběhářky a spousta dalšího.

„Chtěli jsme vytvořit přátelské prostředí, kde si návštěvníci mohou odpočinout, seznámit se s novými lidmi, načerpat novou energii, ale také si odnést inspiraci, jak si udržet dobrou náladu i v běžných dnech,“ říká hlavní organizátorka festivalu Klára Mikšíčková ze spolku Dokrajin.

Velké díky patří Ústeckému kraji a Česko-německému fondu budoucnosti za jejich finanční podporu, díky které se festival může uskutečnit. Další informace naleznete na webových stránkách festivalu: festival-dobre-nalady.webnode.cz .

Podrobný popis:

vstupné: 100 Kč / 4 EUR (děti zdarma / Kinder kostenlos)

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email