V Klášterci startuje Tradiční Běh zámeckým parkem startuje již v neděli

Oblíbený Tradiční Běh zámeckým parkem  láká místní i přespolní běžce všech věkových kategorií. Tato událost, která se koná v malebném prostředí zámeckého parku, nabízí nejen sportovní zážitek, ale také příležitost užít si krásu okolní přírody a historických památek.

Závod má několik kategorií, od dětských běhů až po hlavní závod pro dospělé. Trasy jsou navrženy tak, aby si na své přišli jak rekreační běžci, tak i ti, kteří se věnují běhu intenzivněji. Kromě samotného závodu bývá často součástí programu i doprovodné aktivity pro rodiny a děti.

Tato událost má tradici, která se stala jedním z významných sportovních akcí v rámci regionu. Pokud jste fanouškem běhu nebo jen chcete strávit aktivní den v příjemném prostředí, určitě stojí za to se zúčastnit.

V neděli 13. října se koná oblíbený závod, který pořádá Atletický oddíl TJ Klášterec nad Ohří z. s. Běhu zámeckým parkem se může zúčastnit každý, startuje se v mnoha kategoriích. Právě dnes můžete využít zvýhodněné startovné v částce 50/100 Kč, od zítra již za 100/150 Kč.

Registrace je možná ZDE.

Přílohy:

Běh zámeckým parkem 2024

PROPOZICE_2024 (4).pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 3,14 MB
zdroj: klasterec.cz

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email