Nehoda na I/7 u Křimova byla další šílenou situací

Chomutov – K vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel byly v pondělí ráno v 6.41 přivolány záchranné složky. Na silnici I/7 na úrovni obce Křimov došlo ke srážce dvou osobních vozidel.

„Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem šetření, ke kolizi však došlo ve vysoké rychlosti. Oba účastníci nehody byli převezeni záchrankou, přičemž jeden byl následně transportován letecky do traumacentra,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Silnice vedoucí na Horu Svatého Šebestiána je uzavřena. „Podle informací z místa nehody bude uzavírka platit ještě do deseti hodin. Doprava je odkláněna po souběžné silnici III. třídy,“ dodala mluvčí.

Při nehodě se zranili dva řidiči. „Z jednoho vozidla jsme řidiče vytáhli bez násilného vstupu, u druhého jsme museli použít hydraulické nářadí a vozidlo rozstříhat, bychom řidiče dostali bezpečněji, vzhledem k jeho zraněním, ven,“ uvedl tiskový mluvčí hasičů Milan Rudolf. Oba zraněné předali hasiči do péče záchranářů.

Obě osoby s vážným zraněním transportovali záchranáři do traumacentra v Ústí nad Labem.

„Jednoho zraněného převezl do traumacentra vrtulník, druhého zraněného převezla sanitka. Provedli jsme protipožární opatření a zabezpečili jsme únik kapalin z vozidel. Následně vozovku uklidíme, aby byla opět průjezdná,“ doplnil mluvčí hasičů. upřesnil mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Komunikaci v obou směrech uzavřeli až do vyšetření celé nehody.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email